JAUTIENA
Ar kada susimąstėte, kokią jautieną valgote ir iš kur ji atkeliauja? Yra nemažai mėsai auginamų jautienos veislių, tokių kaip aubrakai, angusai, limuzinai, galovėjai ir kt. Svarbu žinoti ne tik šiuos pavadinimus, bet ir pasidomėti mėsinių galvijų auginimo ypatumais: ar jie auginami natūraliai ir šeriami žole bei natūraliais pašarais, be augimą skatinančių hormonų, nepatirdami streso, nes tai itin svarbu jūsų sveikatai. Tik iš sveikai auginamų galvijų pavyks pagaminti skanius ir išskirtinius patiekalus, kuriais džiaugsis ne tik šeima, bet ir užsukę svečiai. Mėsos parduotuvė „Gegio stalui“ prekiauja mėsa, tiekiama tik iš ekologiškų arba natūraliai gyvulius auginančių ūkių. Tokiu būdu užtikriname parduodamos mėsos kokybę, jos skonio išskirtinumą.
Jautiena – ypač vertinga mėsa. Tiesa, daugelis nerimauja dėl jos kietumo, „gumiškumo“. Tačiau tinkamai pasirinkę mėsinių galvijų mėsą bei jos paruošimo būdą – troškinti ar kepti – jūsų abejonių neliks. Valgyti jautieną patartina tiek suaugusiems, tiek vaikams. Mėsinių galvijų mėsoje gausu nepakeičiamų aminorūgščių. Jautiena teigiamai veikia virškinimo sistemą, joje yra geležies, cinko, B grupės vitaminų. Valgydami jautieną, užkirsite kelią mažakraujystei bei pagerinsite medžiagų apykaitą. Šią mėsą rekomenduojama valgyti sportininkams bei žmonėms, dirbantiems sudėtingą fizinį darbą.
Laukiame jūsų mūsų šviežios mėsos parduotuvėje Užupio g. 10, kur pasiūlysime aukščiausios kokybės jautienos tiek iš ekologinių, tiek natūralius pašarus naudojančių ūkių.