JAUČIO UODEGA
Jaunam virėjui jaučio uodega gali atrodyti kaip sudėtingas iššūkis, tačiau ji yra viena geriausių dalių troškinimui arba sriubų virimui. Supjaustykite visą uodegą „tabletėmis“, kad visos kaulų, sąnarių ar kremzlių dalelės galėtų netrukdomai ištirpti sultinyje. Tik iš jaučio uodegos gaunasi tobulas sultinys. Jį paruošti nesudėtinga: supjaustytą uodegą reikia apvolioti miltuose ir apkepti įkaitintoje keptuvėje. Apkepus įdėkite į puodą, uždenkite ir lėtai virkite, tik įsitikinkite, kad uodegos gabalai panirę vandenyje. Virti reikia labai ilgai. Anot žinovų, verdant apie 6 valandas sultinys pasidaro aromatingas ir labai skanus. Baigiant virti, įberkite druskos, pipirų, lauro lapelių. Jei norite sočiau pavalgyti, įdėkite Jūsų mėgstamų daržovių ir gausis puikiausia sriuba (arba troškinys).